Jeg tror det forfatterenes rettigheter som arbeidere er et poeng i denne saken. Tror ikke det er det letteste yrket å takle økonomisk.

Dessuten så bor vi i et land der alle har muligheten til å lese bøkene gratis på biblioteket, derfor burde det koste litt å ta seg privilegiet å eie de. Det er tross alt et kunstverk og et ganske stort arbeid, selv om omslaget er pocket.

Som, jeg tror det var Tore Renberg, kommenterte på en tråd her tidligere så koster en ny bok med skikkelig omslag vanligvis rundt 349 kr. Dette er minst så mye mange av oss bruker en lørdagskveld på byen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken