Svenske pocket selges i norge for samme prisen som i Sverige. Bikkja kjøper alltid en pocket på svensk til meg i julegave, så han veit. Lønnsnivået i Sverige er ikke halvparten av den norske, tror det har med avtaler og papirkvalitet å gjøre. Trenger en trykke pockket på så høy papirkvalitet? Det som så kjekt blir omtalt som kiosklitteratur er billigere og har et noe røffere påpir.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Norske pockebøkert heldt veldig god kvalitet, men no har eg skjekka nokre svenske og dei er jo riktig flotte! Ørlite granne dårligare papirkvalitet kanskje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde Vrangsagenqweeksilber