Jeg har flyttet utallige ganger i livet, og var i en periode bekymret for om jeg rett og slett var rotløs, for å si det sånn. Så kjøpte mannen min og jeg hus ifjor, og den flyttingen var nesten verre enn alle de andre til sammen fordi jeg var så utålmodig. Ville bare bli ferdig og komme inn i vårt eget hjem. Og mannen min forstår meg på en helt egen måte; med ujevne mellomrom dytter han meg ut på små "husmorferier", og sånn har han ment å holde meg i ro til evig tid, ifølge ham selv ;) Ellers leser jeg Kantate som jeg først ble interessert i fordi den er skrevet av en islandsk forfatter og satt til Island (jeg elsker Island), og så ble den anbefalt meg på det varmeste av en norsk forfatter som jeg også er fan av. Imorgen blir det nok ikke så mye lesing da vi først skal ut på et barnearrangement sammen med småttisene våre, så skal jeg ut med venninner på kvelden for å feire bursdagen min (som er på søndag). God helg til deg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det høres jo ut som den perfekte løsningen for deg! Smart mann som har funnet på sin egen løsning for å beholde deg :-)

Gratulerer med dagen i morgen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han sier man må ta sine forhåndsregler når man gifter seg med en som har Det Reisende Folkets blod i årene. Skikkelig tullebukk, med andre ord ;) Nå ble det hverken det ene eller det andre på meg idag. Lekte litt for viltert med treåringen imorges, stormet inn i hjørnet på en vegg og knakk lilletåa. Så det blir krykker og kveldskos med familien istedet, og det er jo heller ikke å forakte!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Joda, du får ha god bedring :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

may britt FagertveitINA TORNESAnniken RøilPilarisKjerstiTonesen81HannekntschjrldAnne Berit GrønbechBeathe SolbergVannflaskeKaramasov11GodemineHanne Kvernmo RyeLars MæhlumMads Leonard HolvikNorahIngvild SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudConnieGrete AastorpBjørg RistvedtIngeborg GPiippokattaTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågSolveig Sofie Øvrewall BerntzenHilde VrangsagenRune U. FurbergLeseberta_23Synnøve H HoelAnn ChristinHarald KHeidi Nicoline ErtnæsAnneWangTor-Arne JensenRufsetufsaKirsten LundTatiana WesserlingAlice NordliTone Maria Jonassen