Jeg er ikke uenig med deg, men et raskt, lite poeng er følgende: dersom prisen på pocketbøker har vært stabil i en årekke, innebærer det intet mindre enn at de i praksis har blitt billigere.

Hva Sverige angår, har de vel generelt et lavere lønnsnivå enn hva tilfellet er her til lands?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Svenske pocket selges i norge for samme prisen som i Sverige. Bikkja kjøper alltid en pocket på svensk til meg i julegave, så han veit. Lønnsnivået i Sverige er ikke halvparten av den norske, tror det har med avtaler og papirkvalitet å gjøre. Trenger en trykke pockket på så høy papirkvalitet? Det som så kjekt blir omtalt som kiosklitteratur er billigere og har et noe røffere påpir.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Norske pockebøkert heldt veldig god kvalitet, men no har eg skjekka nokre svenske og dei er jo riktig flotte! Ørlite granne dårligare papirkvalitet kanskje.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det nok eit poeng det med den stabile 99-kronersprisen. Og det med lønsnivået er nok ei del av forklaringa. Las noko på nettet tidlegare (finn det ikkje att no) om at det vart gjort undersøkjingar og kome fram til at norske forbrukarar tålte denne prisauken. Det har dei sikkert heilt rett i - mange nordmenn har økonomi til det meste, ser det ut til.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde Vrangsagenqweeksilber