Den fikk ikke høyere terningkast av meg fordi den ikke når helt opp mot andre bøker jeg har lest av McEwan. God, men ikke helt i toppskiktet.
Det var en del passasjer som var ganske uinteressante for min del, men andre som er teknisk interesserte, vil nok finne dette helt i sin gate.
På tross av dette klarer forfatteren likevel å holde lenge nok på interessen min til at jeg får med meg det som virkelig fenget; nemlig forholdet mellom de to hovedpersonene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Skjønner. Hvilke er dine McEwan-favoritter (eller hvilken)? ø Og hvorfor? Og hvilken anbefaler du til en som ikke har lest McEwan før? - Og hvorfor? Jeg stiller en del spørsmål, he-he, men det er jo frivillig å svare :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Om forlatelse" og "Barneloven" er mine favoritter. Førstnevnte er også filmatisert, men jeg likte helt klart boka best. Den har et historisk bakteppe - 1. verdenskrig, som er ispedd fiktive mennesker og hemmeligheter. Vi følger disse menneskene fra 30-tallet og fram til i dag.

I "Barneloven" er det etiske problemstillinger som er tema, og her blir man berørt uansett standpunkt.

Håper dette ga deg svar, men spør gjerne hvis du lurer på noe annet :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingrid HilmerToveSverre HoemJørgen NHarald KLeseberta_23Anne-Stine Ruud HusevågMads Leonard HolvikVannflaskeLailaLinda NyrudHegeNinaTotoroBjørg  FrøysaaMarteTone Maria JonassenMorten JensenEgil StangelandBenedictealpakkaRisRosOgKlagingDaffy EnglundBjørg L.Tine SundalDemeterEli HagelundKirsten LundIngunn SBeathe SolbergLinda RastenLisbeth Kingsrud KvistenTor Arne DahlAnneWangReidun SvensliPernille GrimelandChristofferRandiAHelena EHeidi