Lettlest. Det er det beste jeg kan si om denne. Språket er helt greit, personene temmelig uinteressante og det er ingen grunn til at dette skal vare i 500 sider.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Eg ga den karakteren to og, fordi den nesten klarte å lure meg til å bry meg litt om ein av karakterane ei stund.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mamma mia, klarte du å lese alle de 500 sidene når du satte så lite pris på innholdet? - Det i seg selv er i så fall litt av en prestasjon i mine øyne! :-) Har du det slik at du bare MÅ lese ferdig en bok uansett? Det er trolig en del lesere som har det sånn?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var på helgetur og hadde bare denne boka med meg. Og lista over avbrutte bøker er lang nok fra før. Denne var grei å hente fram i de små lommene av tid som oppstår når man er i hus med fire barn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg vet at det ikke er meg du spurte, men jeg avbryter aldri en bok samme hvor mye jeg misliker den. Jeg har lest bøker på 600 sider og over 800 sider som jeg ikke har likt, men likevel fullført. Jeg har ikke samvittighet til å avbryte en bok og dessuten driver jeg en bokblogg og det gir meg mer driv til å fullføre bøkene. Jeg har bare ikke samvittighet til å avbryte en bok samme hvor mye jeg misliker den:) Jeg starter å lese en bok og fullfører den:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den er også veldig opplagt og masete;)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag