Jeg nermer meg slutten på boken nu.
Leine skriver jo fantastisk! Boka er lang og bokstavelig tung, men du verden for en forteller!
Og for en research!
Leine har jo noen bilder som en nesten kan missunne ham at han har kommet på!
Det er endel groteske scener, men jeg har kost meg med boka, likevel, og vil gi den varme anbefalinger.
Jeg er veldig enig i at hoppingen i tid skaper forvirring. Jeg leser ganske mye, og jeg har aldri lest en bok der jeg har skjønt hvorfor forfatteren har brukt dette virkemidlet. Denne "hoppingen" skaper uro og spørsmål i MITT hode.
Språklig minus er at Leine som enkelte andre forfattere ikke konsekvent viser hvilken person det er som gjør/tenker/sier HVA i handlingen. (Jfr: ordet SOM skal henvise til det nermeste foranstående utsagn/person. Som leser skal en slippe å lese både en og to setninger før en er sikker på hvilken person som sier hva..)
Men dette er likevel en STOOOR leseropplevelse.
Du verden hvor masse kunnskap vi får med oss!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så kjekt å høre fra deg, og høre at du har hatt en fin leseopplevelse. Dette med hopping uten å markere hvem som snakker kan til tider være forstyrrende, men noen ganger fungerer det bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenKjell F TislevollSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaWencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjerstiKaramasov11Karen PatriciaEster SAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTor Arne Dahl