Oj, nå føler jeg presset! Neida, jeg kan jo bare gi en tilbakemelding på hvordan jeg opplevde den. Og den er nå ferdiglest. Boka er bra nok, med en spennende historie. Allikevel synes jeg den mangler det helt store for å nå opp til de beste bøkene. Det er jo første bok i en serie og da bruker man nødvendigvis litt ekstra tid på å bli kjent med personer og historier, det lider nok plottet litt under. Alt i alt synes jeg det var en leseverdig bok, men jeg synes ikke den når helt opp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hehe, ingen grunn til perstasjonsangst og takk for at du tok deg tid til å gi meg en tilbakemelding. Det setter jeg pris på.

Synd at den ikke nådde helt opp og første bøker i en trilogi/serie bruker ofte mye td på at leserne skal bli godt kjent med personene og da går handlingen gjerne sakte. Skjønner greia. Selv om den ikke nådde opp skal jeg undersøke boka og se om jeg får tak iden:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KFredrikBeathe SolbergLinnAEKirsten LundLinda LarsenReadninggirl30Torill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteAnne-Stine Ruud HusevågTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterJarmo LarsenRandiAnniken RøilIngrid HilmerToveSverre Hoem