Jeg burde avstå fra å svare på den "kommentaren" der, jeg vet det.

La meg bare, sånn for ordens skyld, gjenta spørsmålet mitt, siden jeg ikke finner det igjen, hverken alene eller ribbet for noe som helst i det du lenker til.
"Trådstarter sier at det er områder i Frankrike, Danmark og England hvor det er sharialov som gjelder, og hvor politiet ikke tør å gå inn, kan du vise meg ET sånt område?".

Du må gjerne klatre opp på din høye hest fordi du har klart å finne en artikkel som sier "det er sharialover som gjelder for muslimer i dette området for alt som ikke har med familielov eller kriminalitet å gjøre", men helt ærlig... synes du virkelig DET høres ut som svar på spørsmålet?

Det ER mulig jeg er vanskelig her, men "sharialov for muslimer" er IKKE det samme som "det er sharialov som gjelder", og jeg klarer ikke helt se at det NOE sted i det du refererer til sies noe om at politiet ikke tør gå inn der. Og hei, spørsmålet mitt var "hvor det er sharialov som gjelder og politiet ikke tør gå inn".

Så, det eneste du har klart å produsere som svar på spørsmålet mit er "et navngitt område hvor sharialover gjelder for enkelte", og så er DU fornærmet over at jeg ikke tar deg og innleggene dine alvorlig?

Og jada, jeg VET det for enkelte er hersketeknikk å stille et spørsmål til en påstand og be om kildereferanser som bekrefter påstanden... jeg mener, hvem i allverden GJØR noe sånt...
Men jeg har ikke problem i det hele tatt med å stå inne for DEN typen hersketeknikk.

Hva gjelder min øvrige "skjulte" hersketeknikk, så må jeg si at jeg gjør en dårligere jobb her enn jeg trodde om du virkelig måtte LETE etter den.

En av fordelene med å bo i et opplyst demokrati er at du har lov til å mene at det er en debatt når den ene parten prater uten å ta hensyn til hva den andre parten sier, og at det er helt OK å være ute av stand til å produsere bevis for påstander.
MIN fordel av å bo i det samme demokratiet er at jeg da får lov til å synes bittelitt synd på deg.

I live in my own little world,
But it's OK, they know me here.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Skulle vel tatt seg ut om jeg kom her og ville være ordstyrer
med rett til å leksehøre og regissere.
Og så være fortørnet over at jeg ikke fikk dominere i fred..

da fikk jeg nok noen påtegninger i mitt reisepass og
hutten tutten tei...?

Her er det bare frivillig deltagelse, den enkelte bidrar etter
beste skjønn evne og dagsform... Også dette er frihet.

(gallopperer inn i solnedgangen på min høye pingvin . . . . )

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

TheaGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineHarald KAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandKirsten LundEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81EvagretemorHelge-Mikal HartvedtDemeterKarin BergRisRosOgKlagingJan-Olav SelforsHeidi LChristinasiljehusmorToveEllen E. MartolTone H