Bowie må jeg nok innrømme at jeg ikke hadde noe forhold til, men det er alltid synd når en av de store forsvinner.

Du er nok litt mer kritisk enn meg når det kommer til bøker, for meg holder det ofte med en historie som fenger. Så lenge det ikke er noen åpenbare feil eller dårlig språk. Det må litt mer til før jeg gir enn 6'er, men jeg koser meg for det. Når det kommer til Jennifer Lawrence så kan jeg si meg enig, men i denne synes jeg det passer. Hovedpersonen i boka er også ganske kald og skjuler følelsene for de fleste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg hørte mye på David Bowie og Michael Jackson før jeg gikk over til black metal og heavy rock. Nå for tiden hører jeg mye på Dimmu Borgir, Sixx:A.M og Marilyn Manson men jeg hører mye på David Bowie og Michael Jackson nå også.

Det er ikke meningen å være så kritisk til bøker, men desto mer man leser dess mer kresen blir man. Sånn er det med meg og jeg har vel alltid vært kritisk av meg:) Jeg leser en del ungdomsbøker jeg også, men det som er så synd er at bøkene for ungdom nå for tiden har en tendens til å bli altfor like. Personlig foretrekker jeg bøker i min målgruppe, for voksne, grøss, psykologiske thrillere og sånn, men leser gjerne ungdomsbøker av og til for jeg liker å holde meg oppdatert på hva både voksne leser og ungdom, samt utforske mindre kjente bøker innimellom:)

Men kos deg med boka, jeg tror du vil like den bedre enn meg:) Spent på din mening til slutt:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenDolly DuckReadninggirl30TheaHilde H HelsethCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalBeathe SolbergTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsane