Jeg ser at av alle bøkene vi har lest, så er det kun to av de femten som er skrevet av en kvinnelig forfatter. Nå er jeg ganske sikker på at dette ikke er bevisst og tilsiktet, men jeg ønsker å bøte på det ved kun foreslå kvinnelige forfattere fremover. I denne kategorien foreslår jeg Sølvhammeren av Vera Henriksen, utgitt i 1961. Boka er første bind i en historisk trilogi fra norrøn tid. Boken er en egen avsluttende enhet og kan leses uavhengig av de to andre bindene.

Jeg oppfordrer dere andre til også å foreslå kvinnelige forfattere.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Den oppfordringen er jeg helt enig i, hadde egentlig tenkt å foreslå Amalie Skram, men så ble det Bjørneboe i stedet. Vera Henriksens trilogi har jeg stående ulest i hylla.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtTanteMamieVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica Carlsen