Jeg kjøpte 14 bøker i serien 'Mysteriet om' av Klaus Aasleff direkte fra forfatteren gjennom hjemmesiden hans Livsrejsen siden han har restopplaget fra forlaget. På siden nå står det kun 9 titler, tror det var 9 eller 10 når jeg bestillte, men når han sjekket hadde han 14 titler. Det er også noen flere titler der jeg er interesert som jeg nok bestiller senere.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Det er jo et kjempebra tilbud, men jeg tror ikke så mange vet om det. Synd for forfatteren og de som gjerne skulle hatt utgåtte bøker, men ikke får tak i de.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var et godt tips Hilde! Nå har jeg også vært inne på denne siden, og de har mange spennende bøker! Har du fått bøkene du bestilte? Sender de utenlands? Har funnet 4 bøker der som jeg gjerne vil ha!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte mine i 2013, og de sender til utlandet, i hvert fall til Skandinavia. Mener jeg betalte med IBAN/BIC koder. Det er 4-6 bøker jeg er interessert i og mener å huske at utvalget i antikvariske utbudet var litt anderledes da

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har fått svar fra han nå, og de 4 bøkene jeg ville ha ble sendt i dag. Så nå gleder jeg meg skikkelig til å få de! Han skulle sende med giro, så jeg tror jeg får betalt på den måten. Høres veldig enkelt og greit ut!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand