Jeg fikk denne gratis som e-bok da jeg lastet ned appen til Norli. Dette er den første e-boka jeg har lest og det gikk uventet greit, jeg trodde jeg skulle bli veldig tørr og sår i øynene av å se såpass lenge på skjermen, men jeg merket ikke noe ubehag.

En helt grei krim fra den svenske skjærgården. Handlingen foregår i jula så det passet godt å lese den akkurat nå. Dette er bok seks i serien og siden jeg ikke hadde lest noe fra denne serien før, ble det litt vanskelig å få grep på hvem folk var og hvordan de passet inn i landskapet. Forfatteren refererte stadig til ting som hadde skjedd tidligere uten å ta seg særlig bryderi med å repetere for eventuelt nye lesere, så jeg tror de som har fulgt med fra starten får en bedre leseopplevelse enn hva jeg fikk.

Handlingen gikk litt på tomgang store deler av boken syns jeg. Politiet surret rundt litt på måfå og jeg ergret meg over at de ikke fikk somlet seg til å intervjue naboen til mordofferet for eksempel. Det var egentlig bare på slutten man fikk litt driv og spenning. Alt i alt en ok krim, men jeg tviler på om jeg kommer til å lese mer fra denne serien, venter heller på en eventuell TV-dramatisering.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth