Jeg har samme spørsmål som Tor Skjørdal i innlegget nedenfor, sitat:

Jeg syns det er en vesentlig mangel at det ikke går an å endre på en bok man selv har lagt inn. Det skjer lett at man kommer i skade for å skrive noe feil eller lagre før man er ferdig.
Kan jeg forvente at en slik funksjon vil komme?

Jeg ser nemlig nå at jeg har skrevet feil da jeg la inn den danske boka Planen, der jeg har skrevet forfatterens navn som Moren Pape i stedet for Morten Pape. Skrekkelig irriterende.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 16 svar.

Vi hadde den funksjonen før bokelskere.no ble oppgradert for noen år siden. Etter det så forsvant muligheten til å rette opp egne feil ved registrering av bøker, dessverre. Mange har uttrykt frustrasjon over det i etterkant.

Kunne vi kanskje fått tilbake den muligheten, hvis det ikke byr på for store utfordringer teknisk sett

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Men går ikke dette an: Å klikke det grønne feltet nedenfor boken "boksamling" og da får man også et "fjern", Så kan man vel fjerne boken man har lagt inn feil, for så å legge den "riktig" inn igjen? Sikker et dumt spørsmål, men jeg våger!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det går helt greit, Rolf: Fjern boka fra samlingen din. Søk så på tittelen hos Bokelskere. (Der ligger den nemlig fremdeles, uutslettelig!) Når du har funnet boka, klikker du på "Legg inn en ny utgave". Det opprinnelige feileksemplaret blir riktignok liggende et sted nede i dypet, men ditt eget eksemplar er blitt oppdatert. Jeg har nettopp prøvd det, så jeg garanterer at det fungerer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nå prøvde jeg denne framgangsmåten, men uten hell. Det gjelder fortsatt Planen av Morten Pape, en bok jeg tror det bare er jeg som har på Bokelskere.

Jeg lettet den fra samlingen min, søkte og fant den hos Bokelskere, klikket på «Legg inn en ny utgave» og la inn oppdaterte opplysninger. Med det gikk ikke å registrere den, jeg fikk bare opp følgende melding:

• Du har allerede lagt til en bok med dette navnet. Vennligst fyll ut kodefeltet under for å bekrefte at du virkelig vil dette.

Jeg fant ikke noe kodefelt å fylle ut, så jeg er altså like langt.

Enig i at det ikke er en stor sak, men litt ergerlig synes jeg likevel det er.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tusen takk, Marit. Nå føler jeg meg med ett noe mindre " ute på viddene". For dette har jeg virkelig gjennomført et par ganger med stort hell. Likevel forstår jeg jo Gretemor i det at det søkes etter en enklere og mer " rett på sak-løsning" på problemet.

Benytter anledningen, Marit, til å ønske deg et fremragende Godt Nytt År !

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk, det samme, Rolf! Nå har jo Lillevi gjort oppmerksom på at denne metoden ikke er perfekt, så vi får avvente og se. Kanskje Admin. er her inne av og til og sjekker hvilke svar de har fått på oppfordringen sin om å foreslå forbedringer i systemet?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, Marit . Vet selvsyn ser jeg at dette går , for egen del, to ganger. Men for å prøve dette ut nå , for en tredje gang nå nettopp: Det dreide sg om en bok jeg selv hadde lagt til ( gammel bok som ikke var i basen) og jeg fjernet den det gikk greit. Så skrev jeg inn i "feltene" på ny og la den til. Gikk greit! Men, tror du ikke jeg hadde greid denne gang faktisk å gjøre en skrivefeil! Vel jeg fjernet den på ny. Gikk greit. Skrev på ny inn data (denne gang riktig) men da jeg skulle legge den til ble den avvist fordi jeg hadde den i samlingen fra før. Så det jeg til syvende og sist greide var å legge inn den utgaven jeg hadde nettopp fjernet, den med feil. Men dette var jo bare for å prøve ! Boken lå jo riktig inne. Men nå ligger den inne med skrivefeilen ! Om noen forstår.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg sier med salig(?) Elvis: If you're lookin' for trouble, you've come to the right place ...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Marit ! Elvis-salig eller ikke- fikk sagt en del. At det skulle bli bruk for å sitere ham på disse sider tror jeg ikke han regnet med. Men sitatet du la inn her er meget treffende for min frustrasjon i går kveld før jeg logget av.
(Jeg skriver dette med avspilling av nettopp den melodien av Elvis . (Mener den er fra filmen "King Creole"(?). Men en debatt om dette hører neppe til her. Dog....Elvis......(sukk).)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tror vi bare må innse at her skjer det saker og ting som ikke er til å forstå! Jeg har i hvert fall gitt opp. Vi får håpe admin finner en løsning for oss, eller følge Marits råd: Disse problemene skal vi vel klare å stå av - vi i vår generasjon!

Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år, Rolf, og takk for det gamle!
Hilsen Lillevi

Godt sagt! (2) Varsle Svar

" Å stå han av" har Marit vist oss før, at vi greier. Så den som lever får nok omsider til det meste.Også dette.
Så får jeg denne anledning til å ønske deg også et riktig godt nytt år, Lillevi, og takk for det gamle!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja - og nei, Marit.
Jeg fikk ved hjelp av din veiledning rettet mitt eksemplar av Daphne du Mauriers Kaperen fra Bretagne (norsk utgave), og står som eneste følger av denne riktige utgaven.

Men -- når jeg søker Kaperen fra Bretagne i søkefeltet, kommer fortsatt den feilaktige utgaven opp. De andre som følger boken, står altså fortsatt som følgere av utgaven med feil (den som jeg i sin tid la inn...)

Sukk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Der kan man se. Ikke før er saken biff, så er den lungemos. Jeg har brukt metoden på bøker som trolig bare finnes i min egen boksamling. Forresten trodde jeg ikke andre bokelskere kunne gå inn og følge bøker som er lagt inn manuelt i bare en samling - men der tok jeg altså feil. Lett skal det ikke være. Godt nytt år ønsker jeg deg i alle fall, Lillevi! Får vi ikke større problemer enn dette, skal vi vel stå han av også i 2016.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du har så rett, vi får leve med våre feil (men litt irriterende er det :-( )

Takk skal du ha og riktig godt nytt år til deg og dere andre også!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er ikke helt det samme, Rolf. Benytter anledningen til å ønske deg ET GODT NYTT ÅR!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ok,Gretemor. Tenkte meg det. Men det gode som kom ut av det var din nyttårshilsen, som jeg selvfølgelig ikke har vansker med å sende deg: Ha et riktig godt nytt år!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Elin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodemine