Takk for inspirert omtale! Jeg merket meg utgivelsen for et par år siden og tenkte at den praktutgaven skulle jeg gjerne hatt i huset - men så var den jo temmelig dyr, og dermed kokte hele tanken vekk i andre bokønsker. Jeg har fremdeles en del Dickens som ikke er lest, så det får nok holde inntil videre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Takk skal du ha for det jeg tolker som ros. Ja, den var dyr. men så kaltes den også en luksusutgave. Jeg vil bare opplyse t den finnes i mer ordinær utgave samt som rimelig pocketutgave. Ikke at jeg skal drive direkte reklame her. En annen ting er at vi ( i alle fall jeg) kunne vært flinkere til å bruke det stedlige bibliotek. Der burde man ha den. Men siden du har flere ikke leste bøker av Dickens , jeg er ikke sikker på hvor i denne køen jeg ville plassere denne. I det hele tatt: Ikke leste bøker i hyllene; Julen gjorde, som vanlig , den situasjonen ikke akkurat bedre. Men jeg kan ikke si nei til gaver !??

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

IngunnHarald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette Augustinmge