Jeg har nok slått noen slag for Klosterkrønike tidligere her på Bokelskere, men tar gjerne en reprise. Krøniken var min første Saramago-opplevelse og jeg ble bergtatt nesten med det samme. Den eiendommelige skrivemåten, med overforbruk av komma, virker fremmedartet i starten, men man venner seg forbausende raskt til den! Siden har jeg lest det meste av det Saramago har skrevet, og bare noen få har trollbundet meg slik som førsteboka. Men alle har vært særdeles lesverdige!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Klosterkrønike og Beleiringen av Lisboa har jeg stående ulest i bokhylla:-) Da har jeg noe å glede meg til skjønner jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimBeathe SolbergGro