Mulig du har rett i det du sier om Saramago. På den annen side er det jo artig å strekke seg litt i en lesesirkel. Uansett – en del av min motivasjon for å delta, er å få lest bøker jeg ellers ikke ville ha lest. Det får jeg virkelig gjort, også med kveldens vinnerbok. Jeg er godt fornøyd!

Hvor begynne med Saramago? Mine favoritter, og som jeg også oppfatter er gode å lese, er: Beleiringen av Lisboa, En flåte av stein, Klosterkrønike og Det året Ricardo Reis døde (sistnevnte kanskje den mest «spesielle»). Jesusevangeliet har jeg ikke lest og kan derfor ikke si noe om. Ser at Kristine Louise anbefaler En beretning om blindhet. Den likte ikke jeg så godt, synes den mangler Saramagos underfundige humor.

Hvilke titler er det du har uleste i hyllene, gretemor?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ricardo Reis og En beretning om blindhet, kanskje ikke der jeg burde starte i følge deg. Klosterkrønike har jeg sett mange hylle, er på utkikk etter den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLaila