Jeg liker å lese om andre som også liker bøker. Har noen tips? Har lest mange, favoritt er Manguel. Når det gjelder denne ble det litt søtsuppe, muligens denne lange sorgen blir ukjent for mange? I hvert fall for meg. Kanskje ikke for romantikere?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Hva med Angiveren, den nye romanen til Terje Holtet Larsen? Vil ikke røpe for mye, bare at rammefortellingen handler om to gretne gamle gubber, en forfatter og en revisor. Og at boka er spekket med litterære referanser, til andre romaner og forfattere ,og dessuten har med en skjult hentydning til tittelen på en av Holtet Larsens egne romaner. Holtet Larsen skriver etter min mening glitrende romaner og noveller, så også her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal huske på denne. Takk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du likte denne sånn passe kan jeg anbefale både "Leserne i Broken Wheel anbefaler" og "Herr Fikrys litterære liv" om du ikke allerede har lest dem. Herr fikry likte jeg svært godt, og begge er pepret med bokreferanser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har lest flere bøker av Murakami nå, og der er det også anbefalinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Hilde StrømKjell F TislevollBente L.Readninggirl30VannflaskeLars Johann MiljeInger-LiseKaren RamsvikTanteMamieHarald KJenny Dahl BakkenNorahSilje HvalstadTine SundalBjørg L.Odd HebækBerit RChristofer GabrielsenPerSpelemannRandiAKirsten LundMarianne  SkageHanne Kvernmo RyeHildaEvaHilde Merete GjessingConnieIngunn SIngeborg GPiippokattaSigrid Blytt TøsdalLeseaaseAlice NordliMartinIda  Gaarden SortlandJeanetteCaroGroBertyKaramasov11