Jeg lastet også ned Wordbrain for en tid tilbake etter at du nevnte det her i lesetråden. Men jeg ble jo så oppslukt med ordpuslespillet at jeg ikke fikk tid til andre ting, og i tillegg ble jeg irritert når jeg sto fast og ikke kom meg videre. Så den appen måtte jeg bare avinstallere (he-he).

Denne helgen er hovedboka Skyggedød av Anne Holt. Jeg har så vidt begynt, så jeg har ikke gjort meg opp så mange meninger ennå. Jeg har litt blandet forhold til Anne Holt sine bøker, noen har jeg virkelig kost meg med, mens andre har vært dørgende kjedelig. Håper denne boka er en av de bedre.

På lydbok går det fortsatt i Gutten som sluttet å gråte av Ninni Schulman. Denne er virkelig en bok etter min smak, og jeg koser meg med lydbok mens jeg går til og fra jobb. På nettbrettet går det sakte, men sikkert frem over med Orkideens hemmelighet av Lucinda Riley.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det første avsnittet ditt kunne jeg skrevet selv :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSol