Hvis det er stemning for å fortsette, og det er greit at jeg adopterer opplegget ditt, hvorfor bytte ut noe som fungerer perfekt, så overtar jeg gjerne stafettpinnen. Håper alt ordner seg vel hjemme etter hvert :)
Middlemarch, Mesteren og Margarita, og 1984 står fremst for meg av de vi har lest sammen.

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Så bra:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Storartet! Hurra for deg, Gretemor!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Flott!
Det var det jeg håpet på.
Lykke til :-)

PS. Jeg er fortsatt interessert i felleslesing, men jeg ligger "lavt i terrenget" en stund framover.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg ønsker at lesesirkelen skal fortsette og synes det er fint om du tar jobben, gretemor. Som deg ser jeg ingen grunn til å endre på opplegget; det fungerer godt. Håper vi kommer raskt i gang igjen - med mange gamle og nye deltakere!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ingen grunn til å vente. Det er nyere verdenslitteratur (etter 1975) som står for tur. Jeg lager en forslagstråd en av dagene.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Og jeg henter opp et gammelt forslag :-))
Hjertens takk, gretemor!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar hTove