Hei,
På grunn av private hendelser/forhold ser jeg meg nødt til å slutte som administrator av lesesirkelen. Om noen andre har lyst til å overta, er det bare å gjøre det.

Samtidig vil jeg takke alle deltakerne for mange gode og lærerike innlegg og diskusjoner.

Mnem er ferdiglest. God bok, men ikke så god som Middlemarch og Haugtussa

Håper dere får ei trivelig førjulstid :-))

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Viser 17 svar.

Så trist at du trekker deg, Kjell, men som med alle gode foretak, så kommer det en ny "sjef" i ny og ne. Jeg vil takke deg for alt arbeidet du har lagt i lesesirkelen og ønsker gretemor tillykke som ny administrator.
Av bøkene vi har lest er nok Himmelrike og helvete og Mesteren og Margarita de to bøkene jeg vil trekke frem som absolutt favoritter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis det er stemning for å fortsette, og det er greit at jeg adopterer opplegget ditt, hvorfor bytte ut noe som fungerer perfekt, så overtar jeg gjerne stafettpinnen. Håper alt ordner seg vel hjemme etter hvert :)
Middlemarch, Mesteren og Margarita, og 1984 står fremst for meg av de vi har lest sammen.

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Så bra:-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Storartet! Hurra for deg, Gretemor!

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Flott!
Det var det jeg håpet på.
Lykke til :-)

PS. Jeg er fortsatt interessert i felleslesing, men jeg ligger "lavt i terrenget" en stund framover.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg ønsker at lesesirkelen skal fortsette og synes det er fint om du tar jobben, gretemor. Som deg ser jeg ingen grunn til å endre på opplegget; det fungerer godt. Håper vi kommer raskt i gang igjen - med mange gamle og nye deltakere!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ingen grunn til å vente. Det er nyere verdenslitteratur (etter 1975) som står for tur. Jeg lager en forslagstråd en av dagene.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Og jeg henter opp et gammelt forslag :-))
Hjertens takk, gretemor!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Trist at du ikke kan sjefe i kesesirkelen lenger. Det har vært veldig behagelig og lettvint for oss andre!
Vi har lest mange gode bøker, men Middlemarch og Mesteren og Margarita er nok de jeg husker best i ettertid.
Takk for strålende innsats og håper du får en god førjulstid også :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Dette var leit. Men når valget står mellom nettsted og hjemmebane, er vel prioriteringen klar. Etter hvert som sirkelen utviklet seg, har det nok gått opp for oss alle hvilken innsats du har lagt i dette. Du fortjener stor takk.

Haugtussa, Ukjent soldat og Sin egen herre har vært høydepunkter for meg.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Tusen takk for den jobben du har gjort medå organisere og samle oss rundt noen fantastiske leseopplevelser. Mine høydepunkt er Ukjent soldat og Mnem. Jeg har hatt stor glede av å være med i denne lesesirkelen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk for innsatsen! Blir ikke lett for noen å hoppe etter Wirkola :) Håper du også får gode dager fremover.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det har vært en glede. og jeg har vært med på de fleste av lesesirkelens mange bøker. Tusen takk for innsatsen, du har gjort en kjempejobb. Håper du kommer innom og gir "lyd" fra deg.
De beste bøkene har for meg vært Far Goriot og Himmerike og helvete.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Tusen takk for innsatsen, Kjell. Lesesirkelen har gitt så mange fine lesestunder og debatter. Er enig med deg i at Middlemarch og Haugtussa har vært blant høydepunktene. Jeg håper, som vel de fleste av oss, at noen tar over stafettpinnen.
Ønsker deg alt godt.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Takk for strålande organisering. Det kan ikkje seiast ofte nok. Og så vonar eg at dei private hendingane/forholda ikkje er meir hemmande enn at du framleis kjem til å vere aktiv på bokelskere.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Takk til deg også!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Takk for god innsats, Kjell! Ønsker deg en god førjulstid også.
Håper noen vil overta stafettpinnen og at du har mulighet til å delta som vanlig medlem dersom det blir flere samlesinger.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodeminePrunellaWenchePirelliingar h