Eit lite knippe lesarar er ferdige med boka. Er det slik at fleirtalet nærmar seg slutten, eller alt er ferdige? Sjølv har eg holdt igjen, for å ligge omlag på 4-vekersplanen. Men dersom dei aller fleste har kome mykje lenger så kan jo eg også like godt skru opp farta litt. For det er jo ei bok ein får lyst til å sluke.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Jeg har 100-og-noen sider igjen, så jeg blir nok ferdig før leseperiodens slutt.
Men diskusjonen blir fulgt og kanskje kommentert likevel.
I min alder er det fint å få korttidshukommelsesassistanse.
Mnem fascinerer.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Dere har kanskje en felles forståelse av at det skal leses i samme tempo?
Skjønner poenget og tilpasser meg gjerne det. Uansett greit med romslig tidsfrist slik at det passer alle.
Selv har jeg flere bøker i gang samtidig. En lydbok i bilen, en lydbok inne mens jeg gjør andre ting, en lett pocketbok på senga og et par litt tyngre i stua. For tiden er den ene Dantes guddommelige komedie - og da må jeg ha en litt lettere samtidig.
Leser mye og sannsynligvis ganske raskt. Poenget er bare å ikke lese med samme tema samtidig slik at det ikke blir miks.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er ikke definert hvor raskt eller langsomt en bok i lesesirkelen skal leses. Hver enkelt definerer det helt selv, så du skal bare fortsette å lese raskt når det passer deg, og langsommere der det er passende. Jeg er glad for alle deltakere i lesesikelen og for Kjell som administerer det så flott for oss :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Og så kan man naturligvis fortsette å diskutere og kommentere i det uendelige, også etter at leseperioden er over.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, nettopp! Kanskje er det når det har gått litt tid, man ser nye sider ved en bok. Min oppfordring til alle er å ikke slippe boken, selv om den definerte leseperioden er over :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg er også ferdig. Planen var å holde igjen men det klarte jeg ikke. Greit som du sier med en romslig frist slik at alle kan få mulighet til å fullføre i sitt eget tempo.

Jeg leste siste side i går. Takk til lesesirkelen som gjorde at jeg "ramlet innom" denne boka. For en leseopplevelse! Denne boka likte jeg utrolig godt. Oppbygningen. Inndelingen. Digresjonene. Fotnotene. At hvert kapittel fortalte sin historie men likevel var en del av en større helhet.

En favorittbok

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Hvis jeg ikke har det ekstremt travelt med andre ting, leser jeg ut ei bok nokså fort. Å lese flere bøker parallelt har jeg ikke sans for, bortsett fra snarturer innom oppslagsbøker og slikt. Dermed blir jeg ofte ferdig i god tid før sluttdatoen. En ulempe med dette er at jeg kan komme i skade for å "forgripe meg på begivenhetenes gang" når jeg kommenterer her inne. Ellers synes jeg det er helt greit med romslig frist, - alle som vil, må få anledning til å delta.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har også holdt igjen, og har drøye 300 sider igjen. Er dog ikke noe stort problem å raske på litt, om det er slik at de fleste er ferdige? Boka er jo fengende og lettlest så langt synes jeg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har ca 100 sider igjen, men har lyst og kommer nok til å lese den ut i helgen:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøienCarine Olsrød