Hei på dere - lenge sinden jeg rapporterte på lektyre, men jeg leser stadig :-) Har nå lastet ned
Britt Karin Larsen - "De som der etter tegn" på Ebib, handler om taterliv på Finnskogen i 50 - 60-årene. Har ikke kommet langt nok til å si noe om boka ennå, den er nr en i en trilogi og jeg har lastet ned alle tre. Det går stadig bedre å lese E-bøker, men jeg foretrekker nok absolutt papirbøker. Har vært på ferie, og for første gang hadde jeg kun med 7 bøker til 2 uker ferie. Resten var nedlastede E-bøker. Kofferten holdt seg godt innenfor vektgrensa.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg også begynner med Britt Karin Larsen denne helgen -- første bok i serien fra Finnskogen, "Det vokser et tre i Mostamägg". Den har ligget på vent lenge; godt å være i gang.

Larsen tatertrilogi leste jeg for et par år siden etter å ha besøkt Finnskogdagene og sett "Spelet om innvandrerne". Du har noe å glede deg til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan jeg spørre hvor har du lastet de ned? Bibliotekenes e-bokutlån har vel ikke akkurat denne serien, såvidt jeg har fått med meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er på eBokBib, går inn med mitt lånenummer på mitt lokale bibliotek og søkte etter forfatter, der lå den som en bok med alle tre bøkene,,, jeg lånte da en av to eks, - det andre var ledig for 5 minutter siden :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for at du gjorde meg oppmerksom på dette. De har den ikke på Akershus Fylkesbibliotek, men jeg har fått låne den fra Nord-Trøndelag Fylkesbibliotek :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdKirsten LundHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar h