Har sett den har fått mange delte meninger så vi får se om jeg liker den eller ikke:) Jeg er jo en veldig kresen leser, men har hørt at boka/serien er meget spesiell:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Absolutt spesiell. Og man må nok ha en liten smak for det unaturlige/overnaturlige for å virkelig like disse ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har stor interesse for det overnaturlige. Og når jeg leser bøker har jeg ikke noe i mot at det har overnaturlige elementer i seg. Det er bare interessant. Jeg har heller ikke noe i mot at det er overnaturlige elementer i grøssere;) Men til tross for det så likte jeg dessverre ikke Miss Peregrine's Home for Peculiar Children selv om jeg liker bøker som er spesielle, og overnaturlighet som tema.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mange ganger er det ikke nok at en bok inneholder elementer man liker, hvis de ikke mikses sammen rett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Anne-Stine Ruud HusevågAnniken LCecilie EllefsenFriskusenKirsten LundHilde H HelsethHarald KFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenTorill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliTanteMamieAnn EkerhovdVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11DemeterJarmo LarsenRandi