Det kan jeg!

De står ramset opp inni omslaget, og etter de tre første kommer:

"Før snøen kommer",
"Det synger i lauvet"
"Slik treet faller".

I denne siste, "Kaldere mot natten", er det en oversikt bakerst over alle slektene, så hvis du ikke har skrevet ned hvem som er hvem, kan det kanskje være lurt å skaffe seg den med det samme. Skjønt, da kan du kanskje få vite hvordan det går med noen av dem for tidlig. Jeg prøvde å lese meg gjennom noen av slektsoversiktene, men det går litt rundt for meg og jeg har ikke helt grepet på det. Men det er ikke så farlig, synes jeg.
Lykke til med fortsettelsen!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk! Da er alle syv notert.
Jeg har enda ikke lest de tre jeg har, men vil gå i gang med dem så fort jeg kommer hjem (er fortsatt i sydens land og har som vanlig for lite reiselektyre :-)

Takk også for informasjon om slektene. Jeg tror jeg gjør, i hvert fall til å begynne med, som jeg gjorde med tatertrilogien og noterer navn og gårder fortløpende. Gleder meg til disse bøkene!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserRandiAEllen E. MartolSiljeAnn EkerhovdVibekeMarianne_Hilde Merete GjessingTrude JensenMette-MJulie StensethKirsten LundMonica CarlsenTrineBeate KristinMarianne  SkageNabodamaAkima MontgomeryIngeborg GIngeborgGro-Anita RoenAlice NordliHilde H HelsethNicolai Alexander StyveBjørg  FrøysaaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMads Leonard HolvikAnne Berit GrønbechsiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierElisabeth SveeGro Anita MyrvangEster SEileen BørresenGjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeter