Å! Jeg visste ikke om Undisclosed. Takk for det tipset! Gleder meg til Serial sesong to. Fantastisk podcast! :)

Jeg har kjøpt og begynt på Om høsten av Knausgård nå. Det er jo et spesielt prosjekt, men jeg liker det veldig godt hittil. Hvis jeg blir ferdig med den skal jeg begynne på den siste boka i True Blood-serien. To vidt forskjellige ting. Men jeg liker begge!

God bedring til deg, Vibeke.
God helg til alle!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tusen takk, Frøydis!

Satt du igjen frustrert og som et spørsmålstegn etter Serial så må du høre på Undisclosed. Der går de dypere inn i spørsmålene som ble nevnt i Serial, de som jobber med saken er advokater og ikke journalister. Det er virkelig en forstyrrende sak når du hører detaljene.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo Rye