Vi har hatt et par vindfulle og regnfulle dager her i Trøndelag, så det burde jo ha resultert i en del leste sider, men det har gått litt tregt med lesinga for min del de siste to ukene. Jeg ble riktignok ferdig med boka Silo rett før helga, en bok jeg leser sammen med en lesesirkel her inne. I tillegg har jeg startet på Marsboeren, og er litt over halvveis i Huset Buddenbrooks. Så langt liker jeg begge de godt.

I tillegg til de tre ovennevnte, så har jeg også startet på Kistemakeren av Frode Granhus. Leser den på e-bok, og er vel kommet 1/4 på vei i den. Liker Granhus sine bøker, så jeg gleder meg til fortsettelsen.

Kan nevnte at hos oss i Trondheim er Tyholttårnet rosa i oktober, og det synes jeg er en fin markering i forbindelse med rosa sløyfe-aksjonen :)

God helg, alle bokelskere! :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det hørtes veldig fint ut med Tyholttårnet (uten at jeg har sett det) i rosa :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T