Tenkte å begynne på Buddenbrooks i helga som jeg akkurat har hentet på biblioteket. Litt på etterskudd i forhold til alle andre her inne, begynner vel omtrent når alle andre er nesten ferdige. Så filmen for en god stund siden, og i akkurat dette tilfellet tror jeg det kan hjelpe å ha sett filmen først siden det er så mange personer å holde styr på. Filmen var iallefall strålende, så regner med boka også faller i smak. Riktig god helg! :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg var ikke klar over at boken var filmatisert. Filmen har jeg veldig lyst å se så jeg skal sjekke med biblioteket om de har den. Jeg har kommet et godt stykke uti boken så filmen kan jeg ikke se før jeg har lest ferdig.
Tror nok at det er lettere å lese boken når du har kjennskap til familien Buddenbrooks for starten på boken dreier seg stort sett om presentasjon av familie og omgangskrets.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, jeg håper det. Har kommet litt ut i del to, så regner med det begynner å skje litt mer nå snart. Filmen var veldig bra, bare å glede seg til den når du blir ferdig med boka. Gode skuespillerprestasjoner:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

mgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin Fjellheim