Erika er 25 år, og sliter psykisk. Hver onsdag må hun på biblioteket, og hun har en avtale med en av naboene angående søpla, for det er ikke sikkert at hun klarer å gå ut med den selv. Forandringer er en skikkelig uting, men plutselig har Erika ringt sykehuset, og på null komma svisj er hun innlagt.
Det er Ole som har ansvaret for henne, noe han klarer bare sånn passe i følge Erika. Erika har mange konfrontasjoner med Ole, og setter ham på plass rett som det er.
Da hun endelig blir utskrevet, treffer Erika på Sigarmannen. Dette møtet skal endre livet hennes dramatisk.
En utrolig god bok om et tungt tema, men her er det humor så det holder. Jeg lo høyt opptil flere ganger, og humret i vilden sky. På tross av humoren får forfatteren leseren til å sette seg inn i tankesettet til psykisk syke mennesker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg gikk inn på biblioteksappen og fant denne ledig for e-bokssutlån, og nå kan jeg ikke slutte å humre og le selv om historien er aldri så tragisk. Takk :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Harald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleKirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLaila