Boken "Klokken i Makedonia", leste jeg for Ca.15 år siden. Hvor mange hundrevis av bøker jeg har lest og diskutert både før og etter denne aner jeg ikke. Du verden hvordan masser av bøker som som ikke "lagres på min harddisk-hjerne. Bare forsvinner ut av sinn. Klokken i Makedonia er ikke av dem. Knud H. Thomsen har virkelig truffet levesett, og den morsomme, litt innfantile tankegang som søreuroperne har. Jeg fant igjen elementer som jeg husket fra boken "Santa Vittorias hemmelighet" av Robert Crichton, der handlingen foregår i en liten landsby: Santa Vittoria i Italia også under andre verdenskrig. "Klokken i Makedonia" anbefales på det varmeste av meg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er enig i at boka er fornøyelig. Thomsen har skrevet flere bøker som er like morsomme, f.eks. Borgermesteren i Monteporco og Den irske presten.

Men at søreuropeere har en infantil tankegang, er jeg hjertens uenig i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Elin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodemine