Hva har disse innsigelsene egentlig gått ut på? Har det vært mange ikke-medlemmer som har nominert og stemt? Har dette isåfall blitt avgjørende i utvelgelsen av tidligere bøker?

Jeg er ikke med i lesesirkelen, selv om jeg har vurdert å delta i et par-tre av diskusjonene, og mye av det skyldes at jeg oppfatter reglene som litt firkanta og lite inkluderende. Men jeg har ikke fulgt med i alle disse trådene, og vet derfor ikke hva som er bakgrunnen for alle reglene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er fritt for alle å delta i diskusjonane, noko anna skulle etter mitt syn berre mangle sidan ein diskuterer i eit ope forum med over 30 000 medlemmer (sjølv om det så vidt eg kan forstå er berre nokre få hundre som nyttar diskusjonsforumet aktivt).

Eg har ikkje oppfatta at ikkje-medlemmer har nominert og stemt tidlegare, men eg trur også at nettopp førehandsregistrering av kven som ynskjer å bli med har bidratt til at dei som nominerer og stemmer også er dei som har interesse av å bli med på felleslesing av boka som blir valt.

Høyrest eg mistrusik ut no? Eg trur vel egentleg ikkje det er så mange, kanskje ingen, som vil finne på å nominere og stemme berre for tøys og tull. Men det kunne jo t.d. skje at nokon som ikkje er innom sidene så ofte ramlar innom ein avstemmingstråd, og oppfattar det berre som ei avstemming om kva for ei bok ein likar best utan å få med seg at det er avstemming for ei felleslesing.

Håper du blir med i diskusjonen om Buddenbrooks, og at du også blir med i nominering og avstemming av neste bok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemKirsten LundLene AndresenEgil Stangeland