Her i Trøndelag har vi "Indian summer" om dagen, så det eneste som foreløpig minner om høst her er mørkere kvelder og litt kjøligere netter. Fordelen med solskinn er at jeg er snar til å sette meg ute med en god bok og en kopp kaffe, så jeg får nok lest noen sider i løpet av helga.

Jeg har holdt på med Den ubehagelige sannheten en stund, og så langt har den ikke fenglest meg helt, men jeg har et mål om å bli ferdig med den uansett. Leste ferdig Go set a watchman i går, og ved å fullføre en bok, så kunne jeg tillate meg å begynne på en ny ;) Valget falt på Silo, som jeg skal lese sammen med en lesesirkel her på bokelskere.no.

Ellers ser jeg frem til å gå løs på Huset Buddenbrooks på mandag, kanskje tjuvstarter jeg litt i løpet av helga ;)

God helg alle sammen, håper det er flere som får nyte litt solskinn :)

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove