Jeg tolker det også som en bok som har blitt TV-serie. Jeg har "jukset" litt på dette punktet og ført opp svøm med dem som drukner, fordi jeg har lest at det skal lages en TV-serie av den. Håper det blir noe av:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg tok den som bok har blitt film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men det er jo likt med pkt 3 på lista.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja nettopp, nr 3 er jeg ferdig med, nå er det TV show...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Åja, då misforsto eg. Beklager.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det kan vere greit å ta med i betraktninga at det både kan vere ei bok som har blitt til eit "TV-show", eller omvendt, at boka kan vere basert på eit "TV-show". Med "TV-show" forsår eg ikkje berre dramaseriar for TV, men også andre underhaldningsprogram som gjeng i serie.

Derfor kan sikkert t.d. Q&A (boka som blei til filmen "Slumdog Millionaire") telje, sidan tv-showet "Vil du bli millionær" er basisen for plottet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Å, ja selvfølgelig. Det har jeg ikke tenkt på......forøvrig en fantastisk bok:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nicolai Alexander StyveKarin BergToveritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-Enersen