Og i dag kom boka i posten. Det eksemplaret eg bestilte var dessverre alt selt, men eg fekk eit helit greit alternativ i staden for (klassiker-serien til bokklubben, med mørklilla omslag og snirklete skrift, ikkje verdensbibliotekutgåva som eg helst ville ha). Billigare vart det også, så det er bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Litt dumt du ikke fikk det eksemplaret du bestilte da. Ble du varslet om det på forhånd? Min utgave fra Ruuds er på vei i posten, sammen med en annen bok fra Verdensbiblioteket (Dikt. Et utvalg). Når jeg uansett måtte ut med litt portokostnader ble fristelsen til å kjøpe med en ekstra bok for stor ;) Håper å få bøkene i hus i morgen eller lørdag, slik at jeg kan starte opp på mandag, og kanskje få lest forordet i løpet av helga :) Om ønskelig kan jeg ta bilde av sidene i forordet og sende til de som evt vil lese det :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forord og forord Fru Blom! Jeg har lest Helge Jordheims innledende essay i Verdensbiblioteket-utgaven og må si at det røpet vel mye av handlingen. Det er jo ikke sikkert det gjør noe for selve opplevelsen av romanen, men en liten spoiler alert er herved gitt! Boken jeg skal lese er forøvrig kjøpt i bruktbutikk og det ene hjørnet er tygget bort. En valp som har klødd i tennene kanskje?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk for tipset! Da skal jeg ikke lese det innledende essayet denne gangen. Noen ganger er det nyttig, andre ganger røper det for mye :/

Jeg fikk mitt eksemplar i posten i dag, og gleder meg til å starte på den på mandag :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jaudå, eg blei varsla. God sørvis frå antikvariatet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikte