Dette var et spennende og gledelig gjensyn med karakterene fra Stieg Larssons univers! Lagercrantz tar seg god tid til å etablere karakterene igjen, og selv om det tar en del tid før selve plottet kommer i gang, så er det interessant å følge fortellingen fra start til slutt. Boken er velskrevet med godt driv, slik at man til enhver tid føler at noe står på spill.

Jeg synes boken har fått ufortjent mye kritikk, og mange har nok hatt Stieg Larssons bøker i bakhodet når denne har blitt lest, slik at denne boken ikke har blitt lest med den objektiviteten den fortjener.

En god bok som jeg anbefaler alle som er glade i spenningsromaner!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil