Eg bestilte også verdensbibliotekutgåva, frå Eikens Antikvariat i Bergen via antikvariat.net. Såg at der var fleire ulike utgåver tilgjengeleg frå mange antikvariat. Kvar fekk du bestilt din?

Vidare ser eg at både Bokbyen ved Skagerak og Bokbua har den tilgjengeleg, men under tittelen "Huset Buddenbrook". Den frå Bokbyen v S. ser ut for å vere ganske gamal, eg var på nippet til å bestille denne, hadde vært moro å ha i bokhylla.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Hehe, så faktisk at det allerede var et eksemplar som var bestilt, så her var det bare å hive seg rundt fant jeg ut :) Jeg bestilte min fra Ruuds antikvariat avd. Mysen. Har kjøpt noen bøker derfra tidligere, og vært fornøyd, men da har jeg hentet de selv. Litt mer spent nå når de må sendes, ift portokostnader, men når jeg nå først samler på denne serien, så er det jo ekstra stas å lese akkurat den utgaven av Huset Buddenbrooks :) Sjekket Bokbua jeg også for øvrig. Bokbyen ved Skagerak har jeg ikke søkt så mye hos tidligere, så nå må jeg nok innom der og lete litt fremover også!
Prøver egentlig å ha kjøpestopp på bøker nå, men de til lesesirkelen får være unntaket :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og i dag kom boka i posten. Det eksemplaret eg bestilte var dessverre alt selt, men eg fekk eit helit greit alternativ i staden for (klassiker-serien til bokklubben, med mørklilla omslag og snirklete skrift, ikkje verdensbibliotekutgåva som eg helst ville ha). Billigare vart det også, så det er bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt dumt du ikke fikk det eksemplaret du bestilte da. Ble du varslet om det på forhånd? Min utgave fra Ruuds er på vei i posten, sammen med en annen bok fra Verdensbiblioteket (Dikt. Et utvalg). Når jeg uansett måtte ut med litt portokostnader ble fristelsen til å kjøpe med en ekstra bok for stor ;) Håper å få bøkene i hus i morgen eller lørdag, slik at jeg kan starte opp på mandag, og kanskje få lest forordet i løpet av helga :) Om ønskelig kan jeg ta bilde av sidene i forordet og sende til de som evt vil lese det :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forord og forord Fru Blom! Jeg har lest Helge Jordheims innledende essay i Verdensbiblioteket-utgaven og må si at det røpet vel mye av handlingen. Det er jo ikke sikkert det gjør noe for selve opplevelsen av romanen, men en liten spoiler alert er herved gitt! Boken jeg skal lese er forøvrig kjøpt i bruktbutikk og det ene hjørnet er tygget bort. En valp som har klødd i tennene kanskje?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Takk for tipset! Da skal jeg ikke lese det innledende essayet denne gangen. Noen ganger er det nyttig, andre ganger røper det for mye :/

Jeg fikk mitt eksemplar i posten i dag, og gleder meg til å starte på den på mandag :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jaudå, eg blei varsla. God sørvis frå antikvariatet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Sigrid NygaardPrunellaDolly DuckToveKarin  JensenHanne Kvernmo RyeKirsten LundBjørg L.BertyVioleta JakobsenBerit RRufsetufsaIvar SandSynnøve H HoelPi_MesonTom-Erik FallaIngunn SEvaMonica CarlsenVariosaHeidi Nicoline ErtnæsTorill RevheimgretemorLisbeth Kingsrud KvistenG LIngebjørgsiljehusmorbreksusannaAlice NordliKarin BergReidun SvensliVidar RingstrømMetteIreneleserHarald KTonje SivertsenmgeLailaritaoline