Fredag, 4. september 2015.

Hei,
Jeg har etterhvert sett behov for å lage noen enkle regler for deltakelse i lesesirkelen, og har derfor redigert hovedinnlegget.

Begrunnelse:

Bare registrerte deltakere kan foreslå bok:
Alle burde kunne foreslå en bok innenfor den aktuelle kategorien, men dersom det "glir ut" (mange forslag fra folk som ikke er registrert) kan det bli svært vanskelig og arbeidskrevende å administrere valg av neste bok.
Når det gjelder valg av bok, mener jeg det er mest rettferdig at bare registrerte lesesirkel-deltakere får være med på det (jfr. støy under tidligere valg av bok).

Jeg vil gjerne høre hva dere mener om dette.
Andre forslag/innspill?

God helg :-)

PS.
Jeg har ikke sett noen av episodene av "Diktaturet" på NRK.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Som helt fersk deltager, var det for meg naturlig å ikke foreslå bok denne gangen. Blir nok mere merkbar etterhvert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Bra. Etter hvert blir det kanskje aktuelt å slette noen fra lista også - hvis de har vært passive i lengre tid. Men den tid, den sorg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Elin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemAnette SKirsten LundLene AndresenEgil StangelandNinaLailaAlice NordliGodemine