Hvorfor var de ugyldige??? Det kan jo forhåpentligvis hende at noen nye har lyst til å være med, og det er langt fra sikkert at de vet at de må være oppført som deltagere før de får lov til å stemme....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg håper at flere nye har lyst til å være med.
Det er nok mange som ikke vet at de må være oppført som deltakere før de får lov til å stemme (vi er vel mer enn 30.000 bokelskere nå), men for å unngå at mange som ikke deltar blir med for å bestemme hvilken bok vi skal lese, må jeg ha en oversikt over deltakerne.
Forrige sesong ble det mye rabalder pga. at noen ikke-deltakere var innom og stemte på bøkene.
Lesesirkelen skal være så uformell og anarkistisk som mulig, men for å kunne administrere den må den også være litt strukturert og forutsigbar. Et dilemma, menmen.

For ordens skyld:
Den personen som var innom og stemte på et par av bøkene i Ev4, er nå med i lesesirkelen og er registrert i deltaker-lista.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Den er grei! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiEllen E. MartolIngeborg GHarald KPiippokattaLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne Berit GrønbechStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H Hoel