Jeg bestemmer meg ofte for at jeg ikke prioriterer å lese bøker - selv før de er utgitt. Mest fordi jeg er litt lei av sørstatsromaner, eller kjærlighetshistorier fra andre verdenskrig, og noen andre temaer som går igjen ganske ofte.

Når det gjelder Menneskebarnet (som jeg har lest), så ville jeg ikke latt meg skremme av dette med at barna blir utsatt for grusomme ting. Fokuset er egentlig et annet: Forstå hvorfor de er der, og hva dette egentlig handler om. Den er verdt å lese - men les så lite som mulig om den før du starter! Jo mindre du vet, jo bedre!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Det er nok sant det, jeg leste om boka først......og forhåndsdømte den. Eller lot meg advare.!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødEli HagelundTor-Arne JensenBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahTheacathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergNtotheaSynnøve H Hoel