Jeg synes det er veldig fint at du velger bort bøker du føler vil gripe deg for sterkt. Det vitner om et sunt og normalt følelsesliv. Mange lar seg ikke berøre av det de leser, enten fordi de ikke engasjerer seg følelsesmessig/leser kun med tankene, eller fordi de distanserer seg. Jeg har opplevd å hoppe over sider, men det er spesielt en bestemt film som jeg angret veldig på at jeg så.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ja , spesielt har man ofte utsatt seg for filmer / bøker da man var i tenårene, da man liksom ikke er redd for noe.
Husker da jeg i tenårene ikke fikk lov av mine foreldre å se en film , som alle vennene mine hadde sett......jeg lånte boken , ville i det minste få med meg handlingen og snakke med de andre om dette. Jøye meg som den gjorde inntrykk. Jeg ble så redd , fikk ikke sove og angret på at jeg leste dette. Hvordan filmen var, turte jeg ikke tenke på .

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Eli HagelundTor-Arne JensenBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldPiippokattaRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineHarald KInger-LisealpakkaBookiacKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahTheacathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergNtotheaSynnøve H HoelIngrid Hilmer