Tja..."Det som ikke dreper oss" fungerer flott som en god spenningsroman. En bladvender som helt greit tar knekken på en regnværsdag. Og det er morsomt å møte hovedpersonene igjen. Skjønt Lagerkrantz har holdt seg unna å fokusere for mye på Lisbeth Salander, så på det viset er boken annerledes enn de originale Millenium bøkene. I de originale bøkene tok historien om Lisbeth tak i oss. Det gjør den ikke i denne. Dette er mer en ren spenningsroman.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tenkte mye på avisskriveriene ang. Stieg Larssons familie og denne boka. Nysgjerrigheten tok overhånd og Lagerkrantz er ingen dårlig forfatter. Bladde litt fort i første del, kjedelig, men den tok seg opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag