Det gjorde så inntrykk på meg å lese denne! At den omtales som krim synes jeg ikke passer i det hele tatt. Jeg fikk et så tydelig innblikk i hvor frustrerende det må være å bli dement. Hvor rotete alt blir og hvor forvirret et menneske blir når det opplever at ens egen hjerne ikke lenger spiller på lag med en selv. Jeg synes tilbakeblikkene i livet hennes er så skjøre og fine. og jeg ble så utrolig glad i Maud. Mens jeg hørte denne lydboka ble jeg nesten litt usikker på min egen hukommelse, men historien i boka husket jeg klart og tydelig selv om jeg ikke helt husket hvorfor jeg plutselig stod inne på kjøkkenet. Jeg tror det var innlevelsen i boka og empatien jeg følte for Maud.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Enig i alt du skriver om boka! Må bare supplere med at lydbokutgaven blir mesterlig lest av Kirsti Grundvig, og hun gjør det med en fantastisk innlevelse - hun ER Maud! Det er sjelden man hører en innlesing der det er så god match mellom fortellerstemmen i boka og den som har lest inn :-) Anbefaler derfor lydbokutgaven på det sterkeste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for fin supplering! :-) Den lydboka gjorde virkelig noe med meg, husker jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Bare et tips: Hvis du vil lese en annen god bok om demens bør du lese "Still Alice" av Lisa Genova :) Fikk lyst til å lese Elisabeth er borte. Du skrev så fint om den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei! Så hyggelig. Tusen takk for tips! Det liker jeg godt å få. Jeg har lagt den til i "skal lese"-lista mi. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundRuneAvaHilde H HelsethHarald KAud- HelenInge KnoffJulie StensethStig TIngunn SHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne Augusta