Tusen takk for all omtanken dere viser, jeg blir nesten litt rørt jeg :-)

Siden flere av dere har gitt uttrykk for bekymring så tenkte jeg det er greit å utdype litt mer. Jeg har tidligere vært åpen om at jeg har ME og stort sett er sengeliggende, selv om jeg har mulighet til å rusle litt rundt i huset og ordne det meste for meg selv. På grunn av mye styr med oppussing og bråk i nabolaget fikk jeg en svikt i formen som førte til at jeg verken fikk i meg mat eller nok med drikke. Som de fleste vet så duger ikke helten uten mat og drikke :-) Det endte med en natt på sykehuset der jeg ble rehydrert med saltvann og fikk noe kvalmestillende og smertestillende. Den siste uka har jeg hatt "barnevakt" som passer på at jeg får i meg nok væske og mat og nå er formen snart tilbake til det normale, håper jeg.

Og bare for å understreke at det går over all forventning så har jeg nå kommet halvveis i min 3. bok på en uke :-)

Godt sagt! (18) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Huff! God bedring, Vibeke!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vibeke! Kan ikke la være å gi en kommentar til din "kunngjøring" her. Jeg synes det er storartet at du er så åpen på slike "hendelser". Og når du sier at formen snart er tilbake til det normale, så må vel vi-på dine vegne -understreke : Det normale for deg vel og merke. Sykdommen ME er jo der fremdeles! Og da må jeg -som en vanlig gammel sutrer -få lov til å undre meg: Hvordan kan denne unge damen greie å si dette uten et snev av bitterhet? For ME er jo sykdom og skjebne hånd i hånd slik jeg har forstått den.
Kunne jeg bare få kjøpt en hatt i disse tider, skulle jeg kjøpt den bare for å kunne ta den av for deg, Vibeke!
Sannelig, vi tror deg på at du blir nesten litt rørt. Vi gjør det.
Men, det er jo vi som skal takke! For ditt fantastiske pågangsmot som ikke kan annet enn å vise alle, at det går an å leve seg gjennom slike nedturer denne sykdommen stadig kan gi. Med dette gir du andre et så kraftig signal om aldri å gi opp! Unnskyld en gammel mann for en kveldstanke og en god følelse jeg synes jeg bør dele med andre. Og takken, den skal du ha, Vibeke! Ene og alene.

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Tusen takk for det fine svaret, Rolf, det varmer! Du viser en egen evne til empati med det innlegget der, det er en evne ikke alle har. Nå har jeg lest det flere ganger, men vet fortsatt ikke hvordan jeg skal vise hvor mye jeg setter pris på det. Så jeg må nok nøye meg med et stort Tusen takk!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det holder lenge, Vibeke!
Jeg setter stor pris på en slik tilbakemelding. Og det gjør meg så godt at du skriver det du skriver her. For det at du virkelig setter stor pris på det, gjør jo at hensikten ble oppnådd. Men, som jeg før har sagt, og som du må bare tro meg på: Det er jeg ( sikkert på vegne av alle som har "fulgt" deg) : som skal takke! Jeg må nytte anledningen til å si: Stå på , Vibeke! For det er ikke til å komme forbi det faktum; Det at du -uansett form- stiller opp med "Lesehelgen" (for oss!) uke etter uke, er uhyre viktig for svært så mange! Jeg si det på forhånd; uten at du skal forplikte deg på noen måte :
Tusen takk !!!!!!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

OlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas Hesselberg