Straks ferdig med denne nå, spennende ja...men ganske grusom, fortettet og bra komponert. (Andreas, heter han forresten)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja den er bra :-) Husker den så godt tiltross for at det er lenge siden jeg har lest den så den må ha gjort inntrykk :-) Filmen er også bra :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Holder på å pløye meg igjennom bøkene om Konrad Sejer, og har lest "Djevelen holder lyset", og begynt på "Elskede Poona". Leser bøkene kronologisk. Jeg elsker bøkene til Karin Fossum, og kan ikke skjønne at eg ikke har lest de tidligere. Jeg koser meg skikkelig og synes hun skriver så bra. Synes Fossum skriver krim med litt mer "kjøtt på bena".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Karin Fossum er vel den beste norske kvinnelige krimforfatteren vi har :-)(som jeg kommer på i farta i allefall)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er helt enig med dere, ingen skriver bedre enn Karin Fossum. Verdens krimdronning be 1.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

DemeterIngunnHarald KAmanda AMarianne MStig TTherese HolmDaffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiac