Jeg synes det er litt rart at dette er de eneste setningene som blir dratt frem, jeg synes ikke de er karakteristiske for resten av boka (leser den på svensk). Jeg synes også de setningene du nevner her er teite og minner om Aune Sand, men jeg synes det er trist hvis dette er oppfatningen som skal stå igjen og at folk ikke leser den fordi de tror at disse type setninger utgjør Spill, som jeg liker veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Dette var noen eksempler på setninger som jeg irriterte meg over og som virket forstyrrende slik at jeg aldri kom riktig inn i historien, og så vidt jeg husker var det flere jeg reagerte på. Men boka fikk jo Augustprisen og har fått gode omtaler, så meningene er tydeligvis delte - dette var bare min opplevelse av boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KCamillaRonnyNicolai Alexander StyveVibekeHegeRisRosOgKlagingLars MæhlumGeir SundetMette-MPiippokattaAud- HelenKirsten LundVanja SolemdalEgil StangelandElisabeth SveeMorten MüllerPär J ThorssonSissel ElisabethTine SundalAstrid PedersenCathrine PedersenBjørg Marit TinholtKarin BergHilde H HelsethEvaPer LundMonica CarlsenAnne Berit GrønbechMaikenBerit RkriraSynnøve H HoelTorill RevheimEllen E. MartolgretemorKristine LouiseReidun Anette AugustinmgeSigrid Nygaard