Dette er den desidert svakeste boken jeg har lest av John Green. Idéen er god, men det blir litt for mye matte og for lite framdrift. Tenåringen i huset, som er svoren John Green fan, sliter seg gjennom, så den er muligens ingen innertier for målgruppa heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Denne har også jeg slitt meg igjennom. - Og jeg ynder å kalle meg svoren John Green-fan, hvor enn så høggammel jeg er. Klarer rett og slett ikke engasjere meg. Morsomt, ja visst, men det lille ekstra...? Håper å komme meg gjennom de siste førti sidene i løpet av helgen. Denne har jeg jammen meg holdt på med altfor lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. Man skal dessuten lete lenge etter maken til sutrete og selvopptatt hovedperson.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie