Boken er et godt knepp opp kvalitetsmessig fra de to første bøkene. Figurene er mer sammensatte, språket rikere(oversetteren skal sikkert ha en del av æren i dette tilfellet), og plotet har flere vendinger og er langt mindre forutsigbart enn i de to første bøkene. Det vakreste ved boken, er hvordan Rowling skriver om det å ta vare på minnene etter de vi har mistet, og hvordan man kan bruke det på en støttende måte, og ikke bare dyrke sorgen som sorg.

Både jeg, og syvåringen henger godt med, og går på neste bok i serien(de blir jo bare tjukkere og tjukkere...) med krum hals og store forventninger.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteThea