Ny helg og fortsatt dårlig form fører til at det blir dårlig med lesehelg for min del. Håper å komme sterkere tilbake neste helg.

Ønsker alle en fin helg, med eller uten bøker :-)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 15 svar.

God bedring til deg, Vibeke!
Leste ferdig Nød hjelp av MiRee Abrahamsen. En skikkelig god roman - langt på vei selvopplevd - om å reise ut i verden for å gjøre noe godt for noen som trenger det. Forfatteren stiller kritiske spørsmål ved blant annet Mor Teresa-stiftelsen. Ellers forhåndsleser jeg første bok i Ketil Bjørnstads nye romanserie: 60-tallet. Knakende god!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjedelig at du er i dårlig form. Ikke alltid så lett å få lest så mye da. Ønsker deg riktig god bedring!

Jeg har fullført tre bøker så langt i helga. Disse hadde jeg startet på tidligere, og fikk "endelig" lest de ferdig: Øya av Hislop, De glemte pikene av Blædel og Det blå mellom himmel og hav av Abulhawa. Synes Øya var de beste av de tre - terningkast 5.
I dag startet jeg på Felicia forsvant av Lier Horst, og leser også i Vi ses i morgen av Renberg. Alltids gode bøker å kose seg med :-)

God lesehelg til alle bokelskere :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Veierland forteller av Lillevi Berg Kristoffersen skal jeg prøve å få lest ferdig denne helgen .Synes det er prisverdig av deg, Vibeke å holde i gang helgespalten din til tross for dårlig form. Ønsker deg god bedring og fortsatt god helg til alle!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God bedring til deg og håper leselysten kommer tilbake til deg snart. Jeg er bare værsjuk.... 13 grader i juli! Fy fillern... Er på hyttetur på Sørlandet og det er innevær, så da er det bare å lese. Har nettopp lest it Mi brilliante venninne, den var fin. Nå leser jeg både litt i Alice i eventyrland og Faen ta skjebnen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har vært på biblioteket og henta meg to nye bøker fra Kiellands hånd i dag. Det er Arbeidsfolk og Skipper Worse. Får kanskje begynt på sistnevnte i morra søndag, som den første av dem. Aller først skal jeg lese meg ferdig med Dødens Seilas av Kjell Ola Dahl. Den handler om Scandinavian Star-tragedien. KOD skriver fantastisk interessant og informativt. Om dere ikke har lest boka enda kan jeg sterkt anbefale denne analysen av tragedien og alle de heslig løse trådene rundt dette.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fullførte "Blodspor i Klondike" av Johan Bjøgnes i går ettermiddag. En ungdomsbok, men likevel ei bok jeg vil anbefale! Den har det meste: kjærlighet, spenning, natur, dyr og kampen mot det onde.

Det klødde litt i fingra etter å fargelegge igjen i går kveld, så begynte da med "Britt-marie var her" av Backman som lydbok. Den er bedre enn forventa! Ligger her og humrer for meg selv :)

Da jeg la meg i går begynte jeg på manuset til Alexander Sandtorv, "Profetien om Laura". Det er ei bok som kommer til høsten. Har ikke lest så mye, men det jeg har lest virker lovende!

Så jeg skal klare å fylle denne helga med bøker også!

God helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Norway-cup startar i helga. Det blir ein del venting mellom kampane, så då kan det fort bli tid til ein del lesing. Kanskje. Vi får sjå. Moro blir det uansett.

I går (fredag) ettermiddag blei eg endeleg ferdig med En bønn for Owen Meany av John Irving, eg fattar ikkje korleis eg klarte å bruke så lang tid på denne. Vidare har eg kome 1/3 i veg i Go Set a Watchman av Harper Lee. Skrudde ned forventningane så godt eg klarte før eg starta, og det fungerte greit. Kosar meg med denne. Tippar eg er ferdig med den før helga er over.

Vidare har eg pakka med meg Vent til våren, Bandini av John Fante, Victoria av Knut Hamsun samt O Arroz de Palma av Francisco Azevedo (på norsk:Livet i et riskorn/Tante Palmas ris) til Norway-cup. Greier eg å lese igjennom alle desse før veka er over, så kan det vere eit teikn på at eg er for lite interessert i fotball.

God Helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Har en haug med påbegynte bøker..., likevel har jeg startet på Anne B Ragde sin bok; "Jeg har et teppe i tusen farger". Og det var rette boka i kveld - har lest og lest ! Tenker den er lest ut i løpet av helga.

God bedring og god helg til deg Vibeke :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser på Sällsamheter i Jämtland og hvis jeg blir klar med den fortsetter jeg med Sällsamheter i Härjedalen. Sitter nå og ser på friidrett, Diamond League fra London dag 1, fortsetter med mere i morgen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har akkurat avsluttet "Grenseløs" av Jussi Adler Olser (god krim som anbefales), og har startet på "Haikerens guide til galaksen" av Douglas Adams... første bok i triologien som består av fem bøker (logisk!!!!!). Er veldig spent... kun lest de 2-3 første sidene, men er spent på fortsettelsen, og om dette er bra bøker:) Ha en god helg:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

God bedring, Vibeke.
Selv leser jeg litt denne helga også: Jeg har så vidt begynt på Blindgang av Jørn Lier Horst. Og jeg skal lese videre i Needful things av Stephen King. Og blir det tid til overs skal jeg begynne på Monster av Jørgen Jæger. Håper du får tilbake formen og leselysten igjen.
God helg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

God bedring til deg,håper formen og leselysten snart kommer tilbake. Her er det barnebarn i helga, så det blir nok litt dårlig med lesing. Men har begynt på Jeg bekjenner av Jaume Cabre.
Det er en stor og innholdsrik bok,så jeg har nok lesestoff lenge der. Veldig bra det jeg har lest hittil.
God helg til alle.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

God helg og god bedring:)!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Tusen takk :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GCecilie EllefsenTone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit R