Sterk bok! Får et personlig forhold til hovedpersonene!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Absolutt, min beste bok lest i 2009. Den historiske rammen gjør det spesielt og veldig lærerikt. Men så har jeg også en svakhet for historiske romaner og også filmer.. Har også lest Ken Follet 'I all evighet'. Litt samme sjanger, men den nådde ikke opp hos meg. Kanskje fordi jeg leste Havets Katedral først. Har hørt andre som leste 'I all evighet' først og som da syntes den var helt spesiell. Disse to bøkene kom jo ut nokså samtidig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror Nålen er den eneste boken jeg har lest av ham, og det begynner å bli noen år siden, men husker jeg syntes den var veldig bra! :) Er det noen annen bok du ville anbefalt skjønnlitteratur kategorien? Stort sett holdt meg til krim de siste årene her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nålen har ikke jeg lest.. - tok opp igjen leseinteressen for bare noen få år siden. Jeg kan nok bli litt utålmodig mht romaner og skjønnlitteratur; venter fort på 'poengene' og at det skal skje noe.. Er derfor også glad i krim. Men av romaner jeg har lest og virkelig, virkelig likt er Per Petterson med 'Ut og stjæle hester'. Kunne lese setninger i den boken som jeg bare måtte leste om igjen et par ganger før jeg gikk videre. I ettertid har jeg også tenkt på den og fordøyd den ytterligere. Ikke umulig at denne boken blir tatt opp igjen og lest enda en gang av meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineHarald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde Vrangsagenqweeksilber