Den er ikke minneverdig akkurat, men jeg likte at språket ikke var som humper på veien for historien og at forfatteren, i motsetning til mange av de jeg har lest i det siste, ga hovedpersonen sin et dramatisk behov og et mål som jeg så frem til å se henne nå. Forklaringen på "mysteriet" om postkortene var skuffende, men frem til da var jeg virkelig med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Forklaringen syntes jeg også var skuffende og veldig åpenbar i grunn. Men jeg kunne virkelig ikke få tak i noe positivt med boka. Prøvde så godt jeg kunne, men syns alt var så flatt på en måte. Leser en god del ungdomsbøker (mest voksenbøker i grunn) og det er noen ungdomsbøker har jeg likt, men det var ikke noe med boka som var overraskende eller spennende:/ Vet jeg er kravstor, men det er bare sånn jeg er:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalTanteMamieMorten JensenKirsten LundTherese HolmAnniken RøilPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethTine SundalToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidiMonaBLReadninggirl30LailaHeidi LAnniken BjørnesNorahMads Leonard HolvikAnne-Stine Ruud HusevågAnne LiseNora FjelliAnniken LFriskusenFredrikBeathe SolbergLinnAE